Om oss

En ovanligt trivsam
kommunikationsbyrå 

Hollies är en kommunikationsbyrå som tycker att livet är så mycket mer än ett dubbelgarage och en skidresa till Alperna (även om inte det är helt fel heller.) Vårt arbetssätt är värderingsstyrt liksom vår syn på kommunikation.

Vi vill skapa goda varumärken och söker kunder som delar vår vision om ett snällare samhälle. Vi tror på att jobba hållbart, tänka cirkulärt och skapa långsiktiga relationer. Tillsammans kan vi skapa god kommunikation. Hoppas du delar de tankarna med oss!

Välkommen in på en kopp kaffe!

Varma hälsningar
My

PS Hoppas du har tid att läsa vidare – skrolla ner.

STÄRK DITT VARUMÄRKE

ERBJUDANDE TILL DIG SOM VAR PÅ EVENTCENTER 15/11 

Tips 1: Var sann
Människor blir alltmer benägna att köpa produkter och tjänster från etiska företag. För att bli top of mind 2024: se till att det du kommunicerar är sant.

Tips 2: Kommunicera genuint värde
De flesta är inte intresserade av att höra hur bra du är på ditten eller datten. Kommunicera i stället det som ger din målgrupp ett värde.

Tips 3: Skapa en långsiktig strategi
Att bygga varumärke är ingen quick fix. Arbeta strategiskt med innehållsmarknadsföring och bygg förtroende som på sikt skapar affärsnytta.

Vill du veta mer om hur du lyckas med din marknadsföring och kommunikation enligt trender 2024? Jag bjuder de 10 första på en handlingsplan (med tillhörande möte). Dessutom får du 10 procent rabatt på eventuell beställning.* Hur låter det?

Önskar dig en fortsatt skön dag!

Bästa,

My Lieberman
Hollies Kommunikation
0709-19 16 60
hej@hollies.local

*Gäller vid beställningar senast 2023 12 31

STRATEGI

Hurra för de drömmar och visioner du som människa och företag har.

Särskilt om de också omfattar tankar som kan bidra till en schysstare värld. Hurra för de hjärtan som finns med i vårt arbete. Som gör det roligt att engagera sig, bry sig och som inte tvekar att säga ifrån när något känns galet. Hurra för den röra vi skapar, när vi tillsammans står i processen och ska bygga och vårda ditt varumärke. Ur allt detta skapar vi strategi och budskap som får människor att tycka, tänka, känna och göra.

Se där. Så kan ditt företag, dess tjänster och produkter bli en del i din målgrupps dagliga samtal. Och ur detta tyckande, tänkande, kännande och görande kommer du se ett resultat. Du kan säga YES, det var värt varenda krona.

Så låt oss ta en kopp kaffe. Börja från början. Se helheten. Jobba långsiktig. Tillsammans. Som riktiga vänner gör. Välkommen till oss på Hollies!

 

TEXT & DESIGN

Vi är precis som du. Vi rör oss i samma kvarter. Äter på samma restauranger. Handlar i samma affärer.

Vi följer samma TV-serier. Förförs av samma kommentarer. Upprörs över samma orättvisor. Sparar i samma fonder. Fascineras över samma hjältedåd. Och gläds över samma framgångar.

Ändå gillar vi olika.

Just därför anpassar vi våra texter och vår design så det passar ditt företag och din målgrupp. Och hittar ett budskap och en grafisk form som bär den kontext du vill vara i. Med hjälp av design – och inte minst text – hjälper vi dig att förstärka, särskilja och tydliggöra ditt varumärke, din tjänst eller produkt. Såväl externt som internt. 

DIGITALT & PRINT

Någon säger sociala medier. En annan film. En tredje påstår att tryck är förlegat. Vem i hela världen kan man lita på?

Vilken kanal du ska synas i beror helt och hållet på vem du vill nå och var din målgrupp befinner sig. Kanske  sociala medier är bäst för dig, eller så är det en ny hemsida, en film, en trycksak. Eller något helt annat. Tillsammans kommer vi fram till vad som är den bästa kanalen för just ditt företag och budskap.

Vi har lång erfarenhet av såväl digitala som tryckta medier och kan hjälpa dig med allt från responsiva hemsidor, sökoptimering, sociala medier, film, appar, intranät och nyhetsbrev till trycksaker som foldrar, broschyrer, kundtidningar, inbjudningar och mer därtill.

 

Vårt erbjudande

Varumärkesidentitet

Logotyper – Grafiska profiler – Typsnitt – Färgscheman – Mönsterdesign – Grafiska element

 

Grafisk design

Illustrationer – Trycksaker – Broschyrer – Årsredovisningar– Annonser – Posters

 

Strategi & kommunikation

Kommunikationsplattformar – Idé & koncept – Marknadsföring – Kampanjer – Copywriting – Content

 

Branding

Varumärkesstrategi – Marknadsanalyser – Tone of voice – Brand Voice – Storytelling

 

Webb & digitalt

Webbdesign – Front End-utveckling – Back End-utveckling – Företagssidor – Webbshopar – Kampanjsidor – SEO Copywriting – Banners – Nyhetsbrev 

 

Sociala medier

Strategi – Produktion – Management

 

Förpackningsdesign

Produktförpackning – Livsmedelsförpackning – Emballage – Omslag

 

Visuella koncept

Skyltdesign – Foliering – Mässmontrar