Om oss

God kommunikation skapar förändring  

Vi är en kommunikationsbyrå som vill
bidra till att skapa värden som löser
våra kunders problem, som gör gott
för människor och samhället och
som bidrar till en positiv förändring.

Genom att identifiera, förstärka
och kommunicera ditt varumärke
kan vi hjälpa dig att skapa en
hållbar lönsamhet.

Välkommen in och berätta om dina
utmaningar över en kopp kaffe!

STRATEGI

Hurra för de drömmar och visioner du som människa och företag har.

Särskilt om de också omfattar tankar som kan bidra till en schysstare värld. Hurra för de hjärtan som finns med i vårt arbete. Som gör det roligt att engagera sig, bry sig och som inte tvekar att säga ifrån när något känns galet. Hurra för den röra vi skapar, när vi tillsammans står i processen och ska bygga och vårda ditt varumärke. Ur allt detta skapar vi strategi och budskap som får människor att tycka, tänka, känna och göra.

Se där. Så kan ditt företag, dess tjänster och produkter bli en del i din målgrupps dagliga samtal. Och ur detta tyckande, tänkande, kännande och görande kommer du se ett resultat. Du kan säga YES, det var värt varenda krona.

Så låt oss ta en kopp kaffe. Börja från början. Se helheten. Jobba långsiktig. Tillsammans. Som riktiga vänner gör. Välkommen till oss på Hollies!

 

TEXT & DESIGN

Vi är precis som du. Vi rör oss i samma kvarter. Äter på samma restauranger. Handlar i samma affärer.

Vi följer samma TV-serier. Förförs av samma kommentarer. Upprörs över samma orättvisor. Sparar i samma fonder. Fascineras över samma hjältedåd. Och gläds över samma framgångar.

Ändå gillar vi olika.

Just därför anpassar vi våra texter och vår design så det passar ditt företag och din målgrupp. Och hittar ett budskap och en grafisk form som bär den kontext du vill vara i. Med hjälp av design – och inte minst text – hjälper vi dig att förstärka, särskilja och tydliggöra ditt varumärke, din tjänst eller produkt. Såväl externt som internt. 

DIGITALT & PRINT

Någon säger sociala medier. En annan film. En tredje påstår att tryck är förlegat. Vem i hela världen kan man lita på?

Vilken kanal du ska synas i beror helt och hållet på vem du vill nå och var din målgrupp befinner sig. Kanske  sociala medier är bäst för dig, eller så är det en ny hemsida, en film, en trycksak. Eller något helt annat. Tillsammans kommer vi fram till vad som är den bästa kanalen för just ditt företag och budskap.

Vi har lång erfarenhet av såväl digitala som tryckta medier och kan hjälpa dig med allt från responsiva hemsidor, sökoptimering, sociala medier, film, appar, intranät och nyhetsbrev till trycksaker som foldrar, broschyrer, kundtidningar, inbjudningar och mer därtill.