Projekt

Glimstedt

Koncept, folder, kontorstavlor, musik mm

Var gång du undrar. Det är själva huvudtesen i konceptet som vi tagit fram åt Advokatfirman Glimstedt (Östergötland). Var gång du undrar, så finns de där som en affärspartner som du kan rådfråga. Som kan tillföra värdefull kunskap. Som kan identifiera risker och hitta hållbara lösningar – innan problemen hotar sig (men även efter de gör det).

Glimstedt har, precis som flesta andra advokatbyråer gedigen erfarenhet och stort affärsfokus. De är också småbarnsföräldrar, amatörfotografer och brädspelare, som lärt att livet går i både dur och moll. Affärsjuridiken är för dom så mycket mer än att skriva avtal. Det är ett lagarbete, där de tillsammans med sina klienter, delar kunskap och perspektiv, bygger relationer och ser helheten.

Med stöd av Norrköpings Konstmuseum valde vi ut en konstnär från Östergötland vars konst skulle gestalta den tillvaro vi som människor och företag lever i och möter. Valet föll på Adrian Pettersson, som med sin graffiti-inspirerande konst hade precis det vi eftersökte.  Vi valde också att göra en musikprofil för Glimstedt. Och då undrar man ju förstås, hur låter en advokatbyrå? Magnus Chirgwin, har tagit fram musiken som ska användas till event, presentationer och framtida projekt.

Konst: Adrian Pettersson, adrianp.se Insta: @adrianvandahl
Musik: Magnus Chirgwin, lyssna

.